determination
nassir
By: nassir shamsudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-Jan-2009 04:28 Email | Share | | Bookmark
ke blog lain

aku dah jumpaa

nassir79.wordpress.com

boleh la tu...hehe
p/s:page kosong lagi


Friday, 9-Jan-2009 14:34 Email | Share | | Bookmark
Kebzian

++Harap maaf lama tak update...kebzian yang nyata sekarang tambahan boikot fp..ini mungkin thread terakhir sblm tukar ke web hosting yang lain.insyaAllah akan update nanti.nak tau apa aku buat sekarang..sila tengok dlm gambar ++


Mari kita boikot...mari!!

tak mati la klu takde fotopages....


Friday, 12-Dec-2008 02:46 Email | Share | | Bookmark
Iman went out for an outing


++ Gambar ni Iman yang captured masa dia outing,err..actually masa dia hang around dgn Rasta Gang dia kat depan rumah aje..tengok,subjek pon terpaksa tunduk pasal nak dapat eye level punya pasal +


Thursday, 4-Dec-2008 04:15 Email | Share | | Bookmark
Mari membasuh kereta


Berita Harian-3 Disember 2008


++ Dapat call dari Azrul,ajak shoot untuk carwash.Carwash??Pelik jugak bunyinya..apa yang istimewa pasal carwash?So lepas sembahyang Jumaat,pergi ke rumah Azrul dan cari beberapa kedai carwash untuk ditemubual.Akhirnya dapat juga satu kedai carwash di Metro,Kajang.Apa yang istimewanya,kena beli Berita Harian ++

Takde apa sangat nak tunjukkan gambar dan cerita..tapi yang penting kereta jadi model


Monday, 1-Dec-2008 10:20 Email | Share | | Bookmark
Kuala Rompin

++Minggu lepas dapat pergi ke Kuala Rompin,sambil tu lajak ke Mersing++


sampai K Rompin petang Sabtu,sempat jalan2 di Pantai Hiburan utk main layang2

layang2 ni mmg dah standby je dalam kete

sbb budak kecik ni mmg suka main layang2


suasana di Pantai Hiburan,ombak kuat




Pagi2 Ahad pulak bergerak ke Mersing,singgah di Tg Gemuk

Scenery Tg Gemuk awal pagi

tiba di Mersing lebih kurang setengah jam lepas tu

Jambatan yang menghubungkan Mersing

Jeti di mersing


Menara di Tg Gemuk,singgah semasa balik ke Rompin

Adik dgn pose istimewa lagi ni


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net